Call +30 210 4925561

Καλώς ήρθατε στη Sante shoes!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Εταιρεία μας συμμερίζεται απόλυτα την ανησυχία σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα. Το τελευταίο διάστημα έχουμε προβεί σε μία σειρά από αλλαγές, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τις αυξημένες απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (γνωστού ως "ΓΚΠΔ") της ΕΕ. Στόχος μας είναι  να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ειλικρινείς και διαφανείς όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, καθώς και τον τρόπο που τα επεξεργαζόμαστε.

 

Ι.Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και για ποιους σκοπούς

 

Δημιουργία Λογαριασμού

Στις περιπτώσεις που οι χρήστες  μας επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, απαιτείται η συμπλήρωση φόρμας με το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του email τους. Επιπροσθέτως, οι χρήστες επιλέγουν έναν προσωπικό, μοναδικό κωδικό για να είναι σε θέση να συνδέονται στο λογαριασμό τους.

 

Παραγγελίες Προϊόντων

Οι χρήστες που έχουν δημιουργήσει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας μας, μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους ηλεκτρονικά. Για την παραγγελία ενός προϊόντος απαιτείται η συμπλήρωση φόρμας με τα στοιχεία χρέωσης, αποστολής και πληρωμής.

 

Η Εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών παραγγελιών. Σε αυτή την περίπτωση συλλέγονται τηλεφωνικά τα στοιχεία που περιγράφονται αμέσως παραπάνω.

 

Εύρεση Πλησιέστερου Καταστήματος (StoreLocator)

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα εύρεσης του πλησιέστερου καταστήματος, όπου διατίθενται τα προϊόντα της Shoes Sante. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται μέσω του plugin της Google, όπου διαβιβάζεται η διεύθυνση που εισάγεται στο αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας μας.

 

SocialPlugins

Στον ιστότοπο της Εταιρείας μας χρησιμοποιούνται Social Plugins. Μάλιστα, στη σελίδα μας χρησιμοποιείται ειδικά διαμορφωμένο πεδίο με τίτλο “SANTE on Instagram”.

 

Μέσω των συγκεκριμένων plugins, η Εταιρεία μας μπορεί να αποκτά πρόσβαση μόνο σε δημόσια κοινοποιημένες πληροφορίες στις αντίστοιχες πλατφόρμες.

 

Επικοινωνία

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο, θα συμπληρώσετε μία φόρμα με το όνομα, το email, το τηλέφωνο και το μήνυμά σας. 

 

Διευκρινίζεται πως η επικοινωνία μας είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί και τηλεφωνικά, μέσω του αριθμού που αναρτάται στην ιστοσελίδα μας.

 

Δελτίο Νέων (Newsletter)

Oι χρήστες που επιθυμούν να ενημερώνονται για τα νέα και τις προσφορές της Εταιρείας μας, μπορούν να εγγράφονται στο newsletter μας παρέχοντάς μας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

 

ΙΙ.Νομικές βάσεις επεξεργασίας

Η Εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για να εκπληρώσει τη μεταξύ μας συμβατική σχέση, δηλαδή να είσαι σε θέση να σας παραδώσει τα προϊόντα της.

 

Στην περίπτωση των εμπορικών επικοινωνιών και της αποστολής Δελτίου Νέων (Newsletter), η νομική βάση των διενεργούμενων επεξεργασιών είναι η συγκατάθεσή σας.

 

Τέλος, επισημαίνεται πως σε ορισμένες περιπτώσεις συλλέγουμε ή επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας αποκρινόμενοι σε αντίστοιχη εκ του νόμου υποχρέωση μας.

 

 III.Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα απαιτείται βάσει του σκοπού για τον οποίον έχουν συλλεγεί, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά από το νόμο.

 

Ειδικότερα, τα δεδομένα που συλλέγονται κατά την διαδικασία υποβολής παραγγελίας τηρούνται για τρία (3) χρόνια για στατιστικούς σκοπούς.

 

Εφόσον η τήρηση των δεδομένων σας δεν ικανοποιεί κάποιο σαφώς ορισμένο και νόμιμο σκοπό, θα προχωρήσουμε σε ασφαλή διαγραφή ή/και καταστροφή των προσωπικών δεδομένων σας με βάση την «Πολιτική Τήρησης και Διαγραφής Προσωπικών Δεδομένων» της Εταιρείας μας.

 

 

ΙV.Σε ποιους γνωστοποιούμε ή/και διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Για την ανάπτυξη και διαχείριση του ιστοτόπου μας, καθώς και για την πραγματοποίηση των προωθητικών μας ενεργειών  συνεργαζόμαστε με την εταιρία “ AdOpt Marketing Agency”, η οποία ενδέχεται να αποκτά  πρόσβαση σε δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς κατά την πλοήγηση σας και χρήση της ιστοσελίδας μας.

 

Επιπλέον, πως κατά τη χρήση των Social Plugins ενδέχεται να λάβουν χώρα διαβιβάσεις δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, οι οποίες ρυθμίζονται αποκλειστικά από τους όρους της Πολιτικής του εκάστοτε παρόχου.

 

Κατά τα λοιπά, η Sante Shoes δε διαβιβάζει ούτε γνωστοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους, εκτός αν υποχρεούται προς τούτο από το Νόμο.

 

V.Τα δικαιώματα σας

 Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων παρέχει μία σειρά δικαιωμάτων και επιλογών, που εμείς, στη Sante Shoes, δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε. Έτσι, μπορείτε να μας ζητήσετε:

  • να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα δεδομένα που τηρούμε για εσάς και τον τρόπο με τον οποίο τα επεξεργαζόμαστε. Εφόσον το επιθυμείτε, θα σας παρέχουμε και αντίγραφο χωρίς δική σας επιβάρυνση. (Δικαίωμα πρόσβασης)
  • να διορθώσουμε ανακρίβειες ή λάθη, να συμπληρώσουμε ελλείψεις ή να επικαιροποιήσουμε τα δεδομένα σας. (Δικαίωμα διόρθωσης)
  • να διαγράψουμε δεδομένα, εφόσον δεν τα τηρούμε για κάποιο συγκεκριμένο, νόμιμο και δηλωμένο σκοπό. (Δικαίωμα στη λήθη ή Δικαίωμα διαγραφής)
  • να αναστείλουμε την επεξεργασία α)ενόσω αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων, β)εφόσον κρίνετε την επεξεργασία παράνομη (αλλά δεν επιθυμείτε τη διαγραφή) , γ)όταν τα δεδομένα δεν είναι απαραίτητα για το σκοπό της επεξεργασίας και δ)για όσο χρονικό διάστημα τελεί υπό αμφισβήτηση κατά πόσο οι λόγοι για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας υπερτερούν σε σχέση με αυτούς που επικαλείστε εσείς για να διακόψουμε οριστικά τη συγκεκριμένη επεξεργασία.
  • να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή για λόγους που σας αφορούν στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που πραγματοποιούμε ιδίως για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης ή για κατάρτιση προφίλ. Η εναντίωση μπορεί, συγκεκριμένα, να αφορά και τη συμμόρφωσή σας προς κάποια απόφαση την οποία λάβαμε με αυτοματοποιημένα μέσα. Στην τελευταία αυτή περίπτωση, μπορείτε να απαιτήσετε από εμάς να σας επιτρέψουμε να παρέμβετε. (Δικαίωμα εναντίωσης – Αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων)
  • να σας παρέχουμε τα δεδομένα σας σε συγκεκριμένη μορφή (συνήθως αναγνώσιμη από μηχανήματα) ή να τα μεταφέρουμε απευθείας σε άλλον υπεύθυνο κατόπιν  δικής σας υπόδειξης, εφόσον, βέβαια, αυτό είναι τεχνικά εφικτό. (Δικαίωμα στη φορητότητα).
  • να μην επεξεργαζόμαστε εφεξής τα δεδομένα σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να ανακαλέσετε ελεύθερα τη συγκατάθεση (συναίνεση) που μας έχετε δώσει.

Μπορείτε να απευθύνετε τα αιτήματά σας στη διεύθυνση email: contact@santeshoes.com

Η εταιρία μας θα ικανοποιεί όλα τα αιτήματά σας εντός ενός(1) μήνα. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, που η ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας είναι σχεδόν αδύνατη για εμάς, θα σας ενημερώνουμε άμεσα εξηγώντας σας  τους λόγους της σχετικής μας αδυναμίας.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι παραβιάζεται το ισχύον Νομοθετικό Πλαίσιο για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, διατηρείτε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

VI. Στοιχεία Επικοινωνίας

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για απορίες και διευκρινίσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Email: info@santeshoes.com

Τηλεφωνικά: 210 4925561

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

«ΚΛΕΙΩ ΜΠΟΥΡΔΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΠΕ– ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ (ΤΣΑΝΤΕΣ) – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

info@santeshoes.com

ΒΙΠΑ Σχιστού, Λεωφ. Κερατσινίου-Σκαραμαγκά, Πέραμα, Οδός 3, Οικ.Τετρ. 602

210 4925561

 











VII.Ημερομηνία ισχύος- Τροποποιήσεις

Έκδοση 1.0, Δημοσιεύθηκε στις 25/5/2018

Έκδοση 1.1, Δημοσιεύθηκε στις 05/09/2018